Resor

Vi kan arangera resor och tågtrafik med våra veterantåg, ångloksdrivet eller elloksdrivet snälltåg med bekväma 1960-tals vagnar (med totalt 166 sittplatser) eller med någon av våra motorvagnar.
Resor på statensspårnät kan anordnas på beställning eller vid speciella evenemang, vi kan även arrangera kompletta researrangemang för företag, föreningar och privatpesoner. För mer information om fordonen och preliminära prisuppgifter se Hyr ett tåg av oss.

Kontakta Norrbottens Järnvägsmuseum 0920-250016 eller e-post bokning@nbjvm.se för bokning, offert förfrågan och mer information.
 

Resor 2022

Planering av resor under 2022 pågår för fullt och vi återkommer löpande med mer information under året
Information och tidtabell för sommartrafiken på Gammelstads-Karlsviks järnväg hittar du här..
 

 

Övriga återkommande resor

Vi planerar även i år att köra den väldigt uppskattade "Paltexpressen", mer information kommer i slutet av sommaren.

 

Förslag på resor och researangemang:

Luleå-Murjek-Luleå: Dagsresa med motorvagn av typen Y1 till Murjek, ät lunch eller middag hos Hembygdsföreningen i Murjek och njut sedan av återresan till Luleå.

Luleå-Gällivare-Luleå: Dagsresa med lokdraget tåg, med ett Da-lok från 1950-talet och bekväma personvagnar från 1960-talet.
Om ni startar från Luleå vid 8-tiden är ni framme i Gällivare vid 11-tiden.
Vi har även en restaurangvagn från 1950-talet som kan kopplas in i tåget där vi kan erbjuda middag, kanske någon norrlänsk delikatess.

Vi är öppen för alla era förslag kontakta oss via e-post bokning@nbjvm.se, ring 0920-250016 eller kom förbi på museet under våra öppettider.